Új csomagolásban a Performance-vonalunk: DairyPilot & Prophos

Teljesítmény: Performance – a múltban már találkozhattunk a kifejezéssel a DairyPilot csomagolásán. Termékfejlesztésünk újabb és újabb innovatív termékkel szolgálja ki partnereink igényeit, ezért a megújult, kifinomult csomagolással is ezt szeretnénk kifejezni. Performance vonalunkat kibővítjük, ide került a Dairy Pilot mellett a Prophos termékünk is.

Performance – Mit jelent a jelölés?

Performance-vonalunk a kiemelkedően forradalmi újításokat tartalmazó, versenytársak által nem másolható termékekeinket foglalja magában. Ezek a termékek a hatásmechanizmusuk révén kitűnően alkalmazhatók az összes olyan progresszív telepen, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a teljesítményre és az állatok egészségének megőrzésére.

JOSERA products of Performance

A csomagoláson néhány sorban összefoglaltuk a termék legfontosabb tulajdonságait. A csomagolás letisztult, a lényeges jellemzőkön és az állatfajon túl színben is megkülönböztetjük a termékek típusát (pl. vörös az ásványi kiegészítő, sötétkék a speciális termék, stb.).

Az ellés előkészítés során kitűnő teljesítményt nyújtó JOSERA Prophos is bekerült a Performance-vonalba! Performance-vonalunkkal újabb lépést tettünk a progresszív telepek igényeinek minél jobb kiszolgálása érdekében.

Következő hírlevelünkben megismerheti új termékeinket is.