XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2018. Május 10-11-12.

Májusban ismét számos látogató érkezik Hódmezővásárhelyre a jubileumi XXV. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra, mely a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált.

A JOSERA egy német családi vállalkozás, mely több mint 75 éve a nemzetközi takarmánypiacon is méltán elismert vállalat a tejelő és húshasznú szarvasmarhák számára előállított ásványi takarmányok, borjú tejpótló tápszerek, takarmánytartósítók és speciális kiegészítők gyártása terén.
A JOSERA folyamatosan fejlődik és különös gondot fordít az innováció, a felelősség és a biztonság területeire. Ennek köszönhető, hogy a JOSERA évtizedek óta a legjobb minősítéseket kapja a DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) vizsgálatain.

Ismerje meg Ön is 2018. május 10. és 12. között a JOSERA legújabb fejlesztéseit. Szívesen bemutatjuk Önnek a tejelő tehenek takarmányozásának legkorszerűbb lehetőségeit. Sok szeretettel várjuk Önt partnerünk, az INTER-MIX Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. standján, mellyel már majdnem tíz éve dolgozunk együtt.

És ez nem minden: jöjjön el a standunkra és Öné a softshell kabátok illetve mellények egyike, a JOSERA kiemelt termékeiből 1 raklappal történő megrendelése esetén.

Az akció részletei:

A JOSERA Keragen Longlife® termékpalettájából, illetve DairyPilotFlavoVital® vagy JOSERA tejpótló tápszer legalább egy palettával történő megrendelése esetén egy JOSERA softshell kabátot adunk ajándékba.
A JOSERA klasszikus termékeiből legalább egy palettával történő megrendelése esetén egy kék JOSERA softshell mellényt adunk ajándékba.
Legalább 30 zacskó JOSILAC® silótartósító megrendelése esetén egy zöld JOSILAC® softshell mellényt adunk ajándékba.

Ez az akció a fent nevezett termékek megrendelése esetén egyszeri alkalomra érvényes a kiállítás ideje alatt, 2018. május 10-12 között. Készpénzes kifizetés kizárva. Amennyiben a megrendelés visszamondásra kerül, úgy a softshell kabátot illetve mellényt sem áll módunkban odaajándékozni.

JOSERA jacket
JOSERA vest
JOSERA Josilac vest